עוגיות פרח ריבה מתכון נפלא לקפה של יום שבת אחרי הצהריים

עוגיות פרח ריבה מתכון נפלא לקפה של יום שבת אחרי הצהריים

(מצרפת לכם את המתכון של קרין גורן,שתמיד מצליח וזוכה למחמאות(:

חומרים:

  • לבצק:
  • 200 גר' חמאה
  • 100 גר' אבקת סוכר (לשמור מעט לעיטור העוגיות)
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית אבקת אפייה
  • 2 כוסות קמח גדושות
  • 1/4 כוס שמנת מתוקה
  • כפית תמצית וניל


מילוי:
ריבה איכותית,חלקה ללא פירות.

אופן ההכנה:
במעבד מזון מעבדים את החמאה אבקת הסוכר וכרבע מכמות הקמח, כשהתערובת נראית כמשחה מוסיפים 1/2 כפית מלח, את שאר הקמח, רבע כוס שמנת מתוקה ואת תמצית הוניל, את הבצק המוכן מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר כשעתיים.

כעבור שעתיים:
מכינים תבנית עם נייר אפייה בצד , מקמחים את משטח העבודה, מרדדים עלה במערוך וקורצים פרחים (כמות זהה של פרחים עם חור במרכז ופרחים שלמים)
אופים את העוגיות בחום 170 מעלות עד להזהבה. מוציאים מניחים להן להתקרר. כשהן מתקררות מפזרים במסננת דקה אבקת סוכר על הפרחים עם החור במרכז, ואת הפרחים השלמים מושחים בריבה המתוקה, מחברים לסנדוויץ' ו.. בתיאבון!

One thought on “עוגיות פרח ריבה מתכון נפלא לקפה של יום שבת אחרי הצהריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *